Περίπου 3 χρόνια μετρά η σχέση του Αντώνη Σρόιτερ με την Δήμητρα Αιγινίτη και ο άνκορμαν του Alphaαποκαλύπτει ότι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι, μετά τον πολιτικό τους γάμο!

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 24 Ιουλίου στη Σαντορίνη.

«Είναι το αγαπημένο νησί της Δήμητρας κι εμένα ήταν χαρά μου να το κάνω σε ένα μέρος που εκείνη αγαπάει πολύ», εξηγεί ο Αντώνης Σρόιτερ μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» και πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να γίνει ο γάμος να γίνει ένα κοσμικό γεγονός.

«Θα μαζευτούμε λίγοι και καλοί φίλοι και συνάδελφοι και θα πάμε Σαντορίνη, να είναι πιο γλέντι η κατάσταση... γιατί το βασικό στο γάμο είναι να περνάει καλά ο κόσμος, δεν είναι να μαζευτούμε πολύ και να γνωριστούμε μεταξύ μας».

Να κι ένας επώνυμος γάμος δηλαδή όπου δεν θα παρελάσει η μισή showbiz για να φωτογραφηθεί και να χαμογελάσει ή δεν θα δούμε... ακρότητες του στυλ «συνδυάζω την απόλυτη χλιδή με... κλαρίνο» όπως πρόσφατα.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Alpha επιβεβαίωσε πως όταν γνωρίστηκε με την καλή του δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. «Την γνώρισα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, εκείνη ως ρεπόρτερ κι εγώ ως αρχισυντάκτης και στην αρχή υπήρξε ένα τζαρτζάρισμα για να το πω ποδοσφαιρικά», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως αυτό το... τζαρτζάρισμα αφορούσε μόνο τα επαγγελματικά και διήρκησε μέχρι να γνωριστούν.

Δείτε τις δηλώσεις του