Σήμερα είναι η πολυσυζητημένη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη Μύκονο για το Gay Festival και ομοφυλόφιλοι από όλο τον κόσμο έχουν κατακλύσει το «νησί των ανέμων» για να απολαύσουν το φεστιβάλ στους ρυθμούς του Σάκη!


Ο τραγουδιστής, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ετοιμάζει μια μίνι υπερπαραγωγή για την εμφάνιση του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο «θεός της μουσικής», Σάκης Ρουβάς, θα πλαισιώνεται από 12 ακόμη θεούς που δε θα είναι παρά 12 χορευτές που ο καθένας τους θα αντιπροσωπεύει και από έναν θεό του Ολύμπου!


Ο δημοφιλής τραγουδιστής έφθασε χθες με τη σύζυγο και την κόρη του στο νησί και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη ��ου εμφάνιση στο φεστιβάλ των ομοφυλόφιλων.


Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έφτασαν με το σκάφος στο νησί των ανέμων και γευμάτισαν το βράδυ με φίλους και συνεργάτες σε γνωστό εστιάτοριο.


Ο Σάκης και η Κάτια έφαγαν θαλασσινά και σαλάτες και φεύγοντας ο Sakis επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση με τον Τομ Χανκς έγινε στην εξοχική κατοικια του δημοφιλούς ηθοποιού αλλά απέφυγε -με ευγένεια- να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση τους!


Δείτε το βίντεο…