Φορώντας μια πουκαμίσα και ένα καυτό στενό σορτς σε έντονα παρδαλά χρώματα, η σούπερ σταρ Beyonce-μετά το Πορτοφίνο στην Ιταλίας και τις Κάννες- εθεάθη στο Σαν Τροπέ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επισκέφθηκε με το σύζυγό της το «πριβέ» Club 55 στη γαλλική Ριβιέρα και κατάφερε για ακόμη μία φορά να τραβήξει τα βλέμματα.


Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η ομορφιά της και το «καυτό» της κορμί που κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά και η εκκεντρική (προς… ethnic) εμφάνιση της με καυτό κολλητό σορτς και πουκαμίσα σε παρδαλά χρώματα κρατώντας παράλληλα μια τσάντα σε στυλ «λεοπαρδαλέ»!

Μπορεί ο συνδυασμός να μην θεωρείται ιδανικός αλλά το κά��ε ένα μόνο του μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά trendy!

Βέβαια, θα μου πείτε, Beyonce είναι, ό,τι και να φορέσει πάλι κούκλα θα είναι!

Το ζευγάρι πάντως φαίνεται να περνά πολύ ευτυχισμένες μέρες γυρνώντας τη Μεσόγειο πάνω στο (ενοικιασμένο για 320.000 ευρώ τη βδομάδα!) 55 μέτρων μέτρων σκάφος με την όνομα «The Altitude» το οποίο περιλαμβάνει έξι πολυτελέστατες καμπίνες, ένα γυμναστήριο και, φυσικά, και τζακούζι.

Δυστυχώς για την hot Beyonce, οι διακοπές της θα τελειώσουν σχετικά σύντομα καθώς τον Σεπτέμβριο πρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για Βραβεία Μουσικών Βίντεο στο Λος Άντζελες όπου είναι υποψήφια για δύο συνεργασίες με τη LadyGaga.

Δείτε το βίντεο με την ethnic εμφάνιση της hot σούπερ σταρ…