Πέρσι τον Μάιο η Τάμτα δήλωνε ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του εδώ και πεντέμισι χρόνια αγαπημένου της Γ. Πετράκου.

Τρεις μήνες μετά όμως κι ενώ συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην πολύχρονη σχέση τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις κοντινών ανθρώπων του ζευγαριού στο περιοδικό OK! η σχέση της Τάμτα και του Γρηγόρη είχε κάνει τον κύκλο της. Αυτό που τους κρατούσε μαζί τον τελευταίο καιρό ήταν περισσότερο η συνήθεια, παρά ο έρωτας και γι’ αυτό αποφάσισαν να το τελειώσουν.

Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους είχαν περάσει μαζί και ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα, με αποκορύφωμα τη σύλληψη του ετεροθαλούς αδε��φού της Τάμτα το 2009 για συμμετοχή σε ληστεία σούπερ μάρκετ.

Όμως οι κοινές τους εμπειρίες δεν στάθηκαν αρκετές για να τους κρατήσουν μαζί.

Οι ίδιοι άνθρωποι ισχυρίζονται στο περιοδικό ότι η σχέση είχε φτάσει στο σημείο που ή θα παντρεύονταν ή θα πορεύονταν σε χωριστούς δρόμους.

Τάμτα και Γρηγόρης επέλεξαν το δεύτερο, αφού ο γάμος δεν βρισκόταν στις προτεραιότητές τους. Ειδικά η γνωστή τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της και στην κόρη της Άννυ, που βρίσκεται στην εφηβεία.

Προτίμησε λοιπόν να μείνει μόνη της, να βάλει σε τάξη τα συναισθήματά της και βρεθεί στο πλάι της μητέρας της και της κόρης της.

Πάντως μην περιμένετε δημόσιες δηλώσεις, ή… δελτία τύπου, ούτε από την Τάμτα, ούτε από τον Γρηγόρη. Κανείς τους δε θέλει να μιλήσει αυτή τη στιγμή, ενώ το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τους ακούσουμε να πούνε κάτι αρνητικό ο ένας για τον άλλο.

Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις κοινές εμφανίσεις της Τάμτα και του Γ. Πετράκου.