«Μόνος μου το πέρασα κι αυτό, με βαρύ τσιγάρο σέρτικο», τραγούδαγε στην πίστα του Politeia Live Clubbing ο Αντώνης Ρέμος στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα!

Δεν είναι και λίγο άλλωστε να επιστρέφεις εκεί απ’ όπου ξεκίνησες μετά από τρεισήμισι χρόνια, και ύστερα μάλιστα από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Μετά από τριάμισι χρόνια και με πολλά άσχημα γεγονότα τελευταία, επιστρέφω στην πόλη μου και νιώθω ευτυχισμένος. Είμαι πολύ συγκινημένος και χρωστάω πολλά στην αγάπη σας», είπε ο Αντώνης με δάκρυα στα μάτια, στους 2.500 περίπου θαυμαστές του που έσπευσαν να τον απολαύσουν.

Εκεί φυσικά η γλυκιά Υβόννη που δεν φεύγει στιγμή από δίπλα του, αλλά και οι κολλη��οί του Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κ. Πηλαδάκης, Ν. Μακρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα ο Γρηγόρης που ήξερε καλά την αγωνία του φίλου του λίγο πριν την πρεμιέρα και μετά από τα… παρατράγουδα με την απειλητική ανακοίνωση των φιλάθλων του Ηρακλή, πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να του δείξει και έμπρακτα τη συμπαράστασή του.

«Όλα τα καρντάσια στη Θεσσαλονίκη γουστάρουμε πολύ που ανέβηκες στην πόλη μας. Ο κόσμος σε αγαπάει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τους το ανταποδώσεις. Αντώνη, είμαστε μαζί σου, όλη η Θεσσαλονίκη», του είπε.

Όσο για τους οπαδούς του Ηρακλή, που με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα, απειλούσαν τον τραγουδιστή ότι θα… κάνουν ντου στην πρεμιέρα του, τελικά δεν πραγματοποίησαν τις απειλές τους.

Ο λόγος; Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε στην ΠΑΕ Ηρακλής 200.000 ευρώ, όπως είχε υποσχεθεί με ανακοίνωσή του την προηγούμενη Πέμπτη, σε μια κίνηση να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του Α. Ρέμου.