Μια ευάλωτη γυναίκα είναι το κατάλληλο θύμα για διάφορους επιτήδειους που θέλουν να την εκμεταλλευτούν.

Θύμα ενός σύγχρονου Καζανόβα έπεσε και η Άντζυ Σαμίου. Η τραγουδίστρια βρισκόταν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της, αφού μόλις είχε χάσει τον πατέρα της, όταν στο δρόμο της εμφανίστηκε γοητευτικός κύριος που την πολιορκούσε ερωτικά.

«Ήξερε κάθε μου επιθυμία. Με πολιορκούσε και έκανε τα πάντα για μένα και την οικογένειά μου. Υπερβολές που με γοήτευαν παρόλο που αρκετές φορές αναρωτήθηκαν αν είναι αλήθεια όλα αυτά», λέει η τραγουδί��τρια.

Ο γοητευτικός κύριος της παρουσιάστηκε σαν επιχειρηματίας, ο οποίος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Μάλιστα μετά από πέντε μήνες σχέσης, δεν δίστασε να της κάνει πρόταση γάμου αν και διαζύγιο δεν υπήρχε!!!

«Χάρηκαν όταν μου έκανε την πρόταση, αλλά σκεφτόμουν ότι είναι νωρίς ακόμα, γι΄ αυτό και απάντησα ότι ο χρόνος θα δείξει. Θα το έκανα…», εξομολογείται.

Όμως ο άνθρωπος που της είχε κλέψει την καρδιά δεν είχε καμία σχέση με όσα της είχε πει. Ούτε επιχειρηματίας ήταν, ούτε είχε σκοπό να χωρίσει από τη γυναίκα του!!!

Μετά από διάφορα ύποπτα καμώματα, η τραγουδίστρια έβαλε το δικηγόρο της να ψάξει το… ποιόν του καλού της. Και τότε ήταν που έπεσε από τα σύννεφα…

«Σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου ήρθε και μου έριξε μια σπρωξιά και με έριξε παρακάτω», λέει τώρα η Άντζυ Σαμίου που προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτεια αυτή, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της.

Όσο για τον… υποψήφιο γαμπρό; Ούτε να τον δει, ούτε να τον αντικρύσει…

Δείτε το βίντεο…