Πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Την πρεμιέρα του παρακολούθησαν τόσο η σύντροφός του, Υβόννη Μπόζνιακ, όσο και ο στενός του φίλος Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα λουλούδια είχαν χθες το βράδυ την τιμητική τους στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος -μετά από μια δύσκολη περίοδο- επιστρέφει ανανεωμένος επαγγελματικά και προσωπικά και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

«Γυρίζω στη Θεσσαλονίκη μετά από 3,5 χρόνια και έρχομαι με ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω φορτιστεί αρ��ητικά και θετικά αλλά και με συναισθήματα αγάπης. Παλεύει -που λέμε- το γινγκ-γιανγκ μαζί» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Και κάπου ανάμεσα στο γινγκ και το γιανγκ, η Υβόννη Μπόζνιακ έφτιαχνε όλο το βράδυ με το χαμόγελό της το φενγκ σουι του Αντώνη Ρέμου ο οποίος την έριχνε ματιές με νόημα όταν τραγουδούσε την επιτυχία του «Έχω εσένα πλάι μου»!

Μάλιστα, όσο πιο πολύ χαμογελούσε με τσαχπινιά η Υβόνννη, τόσο περισσότερο ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούσε με κέφι και ζωντάνια!

Μετά την καλή πρεμιέρα που του είπαμε (και έπιασε η ευχή) να του ευχηθούμε και βίον ανθόσπαρτον μιας και μάθαμε ότι στη Ρόδο ο τραγουδιστής έκανε πρόταση στο μοντέλο και εκείνη απάντησε «ναι»;

Λέτε -σε αυτή την περίπτωση- κουμπάρ��ς να είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;Πάντως, ο Γρηγόρης αν και οι φήμες τον θέλουν μαζί με την Νάντια Μπουλέ και πάλι, μόνος πήγε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα με «νταλγκάδες»: το ένα τσιγάρο έσβηνε, το άλλο άναβε…

Δείτε το βίντεο…

Πρώτη ανάρτηση: 21/08/2010 22.02