Πρόκειται για μια από τις πλέον πολυσυζητημένες σκηνές στην ιστορία της Αμερικής. Ο λόγος για τη σκηνή με τον πρόεδρο Κένεντυ να χαιρετά το 1963 στο Ντάλας -μετά της συζύγου του, Τζάκυ- το πλήθος και να δέχεται μια μοιραία σφαίρα δίνοντας τέλος στη ζωή του.


Οι Αμερικανοί ετοιμάζουν μια μίνι-σειρά για τη ζωή της οικογένειας για την τηλεόραση και το ρόλο της Τζάκι Κένεντυ υποδύεται η Κέιτι Χολμς ενώ του Τζον Κένεντι ο Γκρεγκ Κίνεαρ.


Όπως θα διαπιστώσετε α��ό τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τις τελευταίες σκηνές όπου η Τζάκι κατεβαίνει από το αεροπλάνο στο Νταλας σε σικ ροζ φόρεμα, η σύζυγος του Τομ Κρουζ είναι «φτυστή» η Τζάκι!

Η Κέιτυ Χόλμς φορά μια ακριβή αντιγραφή του φορεμάτος της πρώην πρώτης κυρία των ΗΠΑ με υπογραφή Τζιόρτζιο Αρμάνι μάλιστα! «Είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που υποδύθηκα την Τζάκι» δήλωσε η ίδια. «Τα ρούχα και το γούστο της ήταν απίστευτα και το στυλ της κλασικό. Ο Αρμάνι φρόντισε να δημιουργήσει δύο ακριβείς «ρεπλίκες» του φορέματος της για εμένα».


Η μίνι σειρά, η οποία θα προβληθεί από το History Channel το επόμενο έτος, θα είναι συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών και θα ασχολείται με την άνοδο και την πτώση της πολιτικής δυναστείας της οικογένειας Κένεντυ.


Οι αντιδράσεις πάντως δε λείπουν, αν και τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη τελειώσει, καθώς, όπως λένε οι επικριτές της μίνι-σειράς, οι παραγωγοί ασχολούνται πολύ περισσότερο με τη σεξουαλική ζωή του Κένεντυ παρά με την πολιτική του δράση.


Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες της Κέιτυ Χολμς ως Τζάκι...