Πήγαν την Τετάρτη το βράδυ που λέτε οι θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κερατέα για να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη συναυλία του, αλλά ο Μιχάλης πουθενά!!!!

Αμέσως ανησύχησαν! Βρε τι συνέβη με τον τραγουδιστή, αναρωτιόνταν και κανείς υπεύθυνος δεν βρέθηκε για να τους δώσει μια απάντηση. Το μόνο που τους είπαν είναι ότι η συναυλία αναβάλλεται για λόγους υγείας.

Όχι μην ανησυχείτε, ο Μιχάλης χαίρει άκρας υγείας, όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για δύο μέλη του συγκροτήμα��ός του που δυστυχώς έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή, τα δύο μέλη του συγκροτήματος την προηγούμενη μέρα, γυρνώντας από συναυλία στην Εύβοια, σταμάτησαν να φάνε κάτι στο δρόμο.

Αυτό το… κάτι όμως ήταν αμφιβόλου ποιότητας και βρέθηκαν και οι δύο με κοιλόπονο και εμετούς. Προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και τελικά η συναυλία δεν αναβληθεί, όμως το μεσημέρι τελικά ανακοίνωσαν στους διοργανωτές ότι δεν θα καταφέρουν να είναι στην Κερατέα.

Οι διοργανωτές πάντως μάλλον δεν θεώρησαν και πολύ σημαντικό να ενημερώσουν τους θαυμαστές του τραγουδιστή με αποτέλεσμα εκείνοι όταν έφτασαν στο στάδιο να φάνε μεγάλο… ξενέρωμα!!!!

Anyway, μπορεί να μην έγινε την Τετάρτη η συναυλία, όμως ο Μιχάλης δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές του. Έτσι τη Δευτέρα, 23 του μήνα, θα τους περιμένει στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Ααααα... και από εδώ και πέρα ταπεράκια παιδιά!!!!! Να γλιτώσετε και τις κακοτοπιές!

πρώτη ανάρτηση: 19/08, 23:53