Ρομαντικές διακοπές στην Ιταλία έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζοπουλος, συμφώνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR!


H «ωραία» Ελένη και ο «μοιραίος» Ματέο εθέαθησαν την προηγούμενη Δευτέρα (9 Αυγούστου) στην αρχαία Πομπηία -στο πλαίσιο των διακοπών τους στη γειτονική χώρα- για να θαυμάσουν τα αξιοθέατα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, το ζευγάρι περπατούσε χεράκι-χεράκι και, κρατώντας έναν τουριστικό οδηγό για το μέρος, μιλούσαν τρυφερά ο ένας στον άλλο. Ελένη και Ματέο περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς τη βοήθεια ξεναγού και στεκόντουσαν σε διάφορα σημεία θαυμάζοντας τον αρχαιολογικό χώρο και συζητώντας πάντοτε αγκαζέ.


Η Ελένη και ο Ματέο επέλεξαν να κάνουν τις ρομαντικές τους διακοπές στην Ιταλία για να αποφύγουν τα… αδιάκριτα βλέμματα δημοσιογράφων και παπαράτσι. Έφθασαν στη Ρώμη αρχές Αυγούστου αεροπορικώς και ταξίδεψαν μέχρι τη Νάπολι όπου με πλοίο κατέφθασαν στο κοσμοπολίτικο Κάπρι το οποίο θεωρείται «must» προορισμός για ερωτευμένους.


Το ζευγάρι είχε ρομαντική διάθεση από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού του και έμειναν σε πολυτελή ξενώνα μεσαιωνικού τύπου., κάνοντας βόλτες στα σοκάκια του νησιού και δοκιμάζοντας την ναπολιτάνικη κουζίνα. Καθημερινά κολυμπούσαν σε διαφορετική παραλία έχοντας πάντα για ξεναγό ...έναν τουριστικό οδηγό!


Στην Αρχαία Πομπηία έφθασαν το πρωί της 9ης Αυγούστου και την ώρα που περίμεναν να πάρουν το εισιτήριο τους κατάλαβαν ότι τους αναγνώρισαν Έλληνες τουρίστες που είχαν επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο και προχώρησαν βιαστικά στον υπόλοιπο αρχαιολογικό χώρο μην επιθυμώντας να γίνουν αντικείμενο συζήτησης.


Από το Κάπρι και την Ιταλία το ζευγάρι αναχώρησε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για τον αγαπημένο προορισμό του, την Άνδρο, όπου και γνωρίστηκε πριν από έναν χρόνο όπου έκαναν τα μπάνια τους σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού.


Το ζευγάρι -αφού απόλαυσε και τις διακοπές του στο όμορφο νησί- επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της περασμένης Κυριακής και πρωί-πρωί τη Δευτέρα πήγαν για ψώνια... πάλι μαζί! Στενοί φίλοι της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψαν ότι η παρ��υσιάστρια και ο Ματέο έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Ο επιχειρηματίας μάλιστα έχει γνωρίσει και τη μητέρα της Ελένης.


Είναι αυτό που λέμε «αχώριστοι»…


πρώτη ανάρτηση: 18/08, 20:22