Πόσες φορές δεν λέμε «μία από τα ίδια» όταν πάμε να δώσουμε παραγγελία; Κάπως έτσι, λοιπόν, οι συμπτώσεις οδηγούν -μερικές φορές- μοιραία και σε συγκρίσεις και ειδικά όταν πρόκειται για διάσημες που φοράνε... «μία από τα ίδια» και δεν γίνεται να μην μπεις στον πειρασμό να δεις σε ποια ταιριάζει καλύτερα!

Το συγκεκριμένο σενάριο αποτελεί εφιάλτη για κάθε γυναίκα αλλά για τις διάσημες του Χόλυγουντ αυτές οι συμπτώσεις ίσως και να είναι ο χειρότερός τους!


Γυναίκες-φωτιά όπως η Beyonce και η Rihanna έχουν πέσει θύματα τέτοιων συμπτώσεων, ενώ και η Alessandra Ambrosio, έτυχε να έχει το ίδιο look με μία άλλη επώνυμη: σέξυ φόρμα με γυαλιά ηλίου… Και όταν λέμε ίδιο, εννοούμε copy-paste κατάσταση!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η στιλιστική «κόντρα» της Gwyneth Paltrow με την Nicole Scherzinger, δηλαδή το ίδιο φόρεμα σε ξανθιά και σε μελαχρινή κουκλάρα, όπως και η διαφορά που «γράφει» το ίδιο φόρεμα, πάνω στην Natalie Portman και στην Eva Mendes.

Δείτε στο βίντεο τις συμπτώσεις που έχουν συμβεί στις διάσημες σταρ και η κρίση για το σε ποιά «πάει» καλύτερα... δική σας!!