Όπως τους γέννησε η μαμά τους και με αίμα σε όλο τους το σώμα ποζάρουν οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «True Blood»! Anna Paquin, Stephen Moyer και Alexander Skarsgard φωτογραφίζονται σε στάσεις αποκλειστικά για... τρίο και μιλούν για το αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα «Twilight».

Στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Σεπτεμβρίου, η Paquin βρίσκεται ανάμεσα στους Moyer και Skargsard, καλύπτοντας με το πόδι της το επίμαχο σημείο του τελευταίου! «Είναι γυμνοί. Είναι σέξι. Και δεν έχουν πεθάνει», είναι ο τίτλος της φωτογράφησης.

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, Allan Ball, μιλά για τις σκηνές σεξ που περι��αμβάνει στις οποίες έχουμε δει κατά καιρούς κάθε πιθανό συνδυασμό και με κάθε φύλο, ενώ δεν λείπει και το σεξ μεταξύ ανθρώπων και βρικολάκων!

Κι ενώ στο «Twilight» ο βρικόλακας αρνείται πεισματικά να κάνει σεξ με την άνθρωπο - αγαπημένη του παρά το ότι εκείνη το ζητάει, το «True Blood» κάνει την διαφορά...

Μάλιστα, ο Ball πετάει και την μπηχτή του: «η ιδέα των άγαμων βρικολάκων είναι γελοία... Δεν θα αφηγηθώ μια ιστορία με εγκρατείς βρικόλακες. Είμαι 53 και δεν νοιάζομαι για τους μαθητές Λυκείου - τους βρίσκω ενοχλητικούς και ανενημέρωτους», λέει χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι μαθητές Λυκείου (και όχι μόνο) μια χαρά σπεύδουν να δουν το «Twilight»! Εκτός κι αν ο κ. Ball δεν έχει αντιληφθεί την παγκόσμια επιτυχία του έργου ή ��εν είδε ότι οι θεατές έστησαν ακόμα και καταυλισμούς έξω από τις αίθουσες για να μην χάσουν την πρεμιέρα...