Το δικό του σπίτι σε ένα από τα πλέον τουριστικά και κοσμοπολίτικα σημεία της Κύπρου απέκτησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λίγο μετά την αγορά ακινήτου στην Σαντορίνη! Πλέον, ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζεται να απολαύσει το εξοχικό του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και, μάλιστα, δίπλα στο κύμα.

Σύμφωνα με το κυπριακό «Σίγμα», ο Μιχάλης αγόρασε υπό άκρα μυστικότητα και αφού συμβουλεύτηκε παράγοντες της αγοράς ένα σπίτι υπό κατασκευή στην περιοχή του Πρωταρά.

Ο Πρωταράς αποτελεί την του��ιστική περιοχή του Παραλιμνίου και είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου. Πρόκειται για έναν γραφικό κόλπο στα ανατολικά της ελεύθερης Αμμοχώστου, με ολοκάθαρη θάλασσα, χρυσαφένια αμμουδιά και ένα μικρό νησάκι περίπου 100μ. από την ακτή.

Το υπό ανέγερση δίπατο «παλάτι» του Μιχάλη βρίσκεται στον πεζόδρομο του Πρωταρά, πίσω από γνωστό εστιατόριο της περιοχής και έχει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.

Έχει έκταση 115 τετραγωνικών, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (χώρος και με το παραπάνω για κάποιον εργένη δεν νομίζετε;) και η βεράντα του ισογείου οδηγεί κατ’ ευθείαν στην παραλία.

Η αξία του σπιτιού, που βρίσκεται σε νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών, εκτιμάται στο μισό εκατομμύριο ευρώ!

Όπως αναφέρει το κυπριακό μέσο, που φιλοξενεί και φωτογραφίες από το σπίτι, η οικογένεια του τραγουδιστή έχει αναλάβει να επιβλέπει την πορεία αποπεράτωσής του, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες.

Δείτε το σπίτι!