Μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, ωστόσο, ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart την «πάτησαν» και φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται κατά την διάρκεια ενός πάρτι!

Στην κινηματογραφική επιτυχία «Twilight» τους έχουμε δει πολλάκις να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, στην πραγματική ζωή όμως ποτέ... Μέχρι σήμερα όλα αυτά, καθώς οι πρώτες φωτογραφίες με το ζευγαράκι σε τρυφερές περιπτύξεις κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί βρέθηκαν στο Μόντρεαλ, όπου η Kristenσυμμετέχει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «On The Road».

Σαν καλός φίλος (και σύντροφος προσθέτουμε), ο Robert την επισκέφθηκε στο πλατό και, παρά το τετ - α - τετ, κάτι «πικάντικο» δεν είδαμε.

Τα «ζουμερά» ήρθαν αργότερα, με τους δυο τους να φιλιούνται κατά την διάρκεια ενός πάρτι σε σπίτι της πόλης!

«Έφυγαν από το ξενοδοχείο τους γύρω στις 20:00 και επιβιβάστηκαν σε ταξί», αφηγείται ο παπαράτσι που «τσάκωσε» το ζεύγος και, πλέον, βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στα μεγαλύτερα celebrity περιοδικά και ιστοσελίδες ανά τον κόσμο.

Και για να μην βιαστείτε να πείτε πως έχουν ξαναφιληθεί δημοσίως, στα MTV Movie Awardsσ τις αρχές του χρόνου, να σας θυμίσουμε πως επρόκειτο για το βραβείο «καλύτερο φιλί επί της οθόνης» και το επανέλαβαν -δήθεν μου, τάχα μου- για χάρη της έβδομης τέχνης!

Δείτε τις «πικάντικες» φωτογραφίες τους