Αυτό κι αν είναι είδηση!!!! Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να… νοικοκυρευτεί!!!!

Μπορεί μέχρι τώρα να δήλωνε φαν��τικός εργένης και να μην αποφάσιζε να κάνει το μεγάλο βήμα, όμως όπως υποστηρίζει η εφημερίδα εδώ και ένα μήνα είναι και πάλι πολύ ερωτευμένος με το μοντέλο Υβόννη Μπόζνιακ.

Η Κροάτισσα καλλονή έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά του τραγουδιστή σε σημείο μάλιστα να μη διστάσει να της κάνει πρόταση γάμου την ώρα που έδινε συναυλία στον Αρχάγγελο της Ρόδου!!!

Ναι, ναι, καλά διαβάζετε… Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος σας λέμε!!! Ο Αντωνάκης που παλιότερα απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι να κάνει οποιαδήποτε νύξη για την προσωπική του ζωή, τώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια 3.000 θαυμαστών του, πήρε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην καλή του!!!

Τι έκανε εκείνη; Τι να κάνει το κορίτσι; Σάστισε και μες στην αμηχανία της το μόνο που έκανε ήταν να του δώσει ένα φιλί και να τον αγκαλιάσει.

Τώρα βέβαια κι εσείς μην το δέσετε και κόμπο ότι ο Αντωνάκης θα το πάρει το κορίτσι ατάκα κι επιτόπου… Γεγονός πάντως είναι ότι πάρα πολλές φορές έχει πει ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Λέτε η Υβόννη να είναι η εκλεκτή;