«Πόλεμος» αναμένεται να ξεσπάσει στην showbiz καθώς νεαρή τραγουδίστρια στρέφεται κατά της Beyonce και, ούτε λίγο ούτε πολύ, την χαρακτηρίζει... αγελάδα! Η ίδια, πάντως, με δύο - τρία σουξέ στο ενεργητικό της φαίνεται ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και... αυτογνωσία.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που μπήκε στη ζωή και τα ραδιόφωνά μας μετά την συμμετοχή της στο υποψήφιο για την Eurovision τραγούδι «Η κιβωτός του Νώε» του Μάνου Πυροβολάκη! Ναι, ναι, η Ελένη τα βάζει με το «μεγαθήριο» της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και, μετά την Beyonce, μάλλον θα έρθει η σειρά της Madonna...

«Η Beyonce κατάφερε να πείσει τον κόσμο ότι οι καμπύλες της είναι hot. Αν το καλοσκεφτείς, αν μια τέτοια γυναίκα προσπαθούσε να κάνει καριέρα στην Ελλάδα θα την έλεγαν χοντρούλα, μην σου πω αγελάδα», δήλωσε σε συνέντευξή της η νεαρή αοιδός.

Μέχρι στιγμής, μόνο η Φουρέιρα αποκάλεσε την Queen Bee με αυτόν τον χαρακτηρισμό, ενώ ουδείς ξεχνά τον πανικό για την συναυλία της στην Αθήνα...

Φυσικά, από την κριτική δεν ξέφυγαν ούτε τα προσωπικά της διεθνούς σταρ, που είναι παντρεμένη με τον ράπερ Jay Z. «Με ρωτάς αν θα ήθελα έναν πλούσιο μαύρο; Όχι, δεν με νοιάζει ούτε αυτό», απαντά η Ελένη και προσθέτει πως το μόνο που θέλει από το έτερόν της ήμισυ είναι να καταλαβαίνει και να την υποστηρίζει σε αυτό που κάνει.

Η Ελένη, πάντως, έχει και... κληρονομικό χάρισμα, αφού τονίζει πως από μικρή ήξερε πως θα γίνει τραγουδίστρια. «Το τραγούδι είναι δώρο και χαίρομαι που κάποιοι πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν μια σόλο ευκαιρία», πρόσθεσε.

Αλίμονο!

Τέτοιες κορώνες να πάνε χαμένες;

Κάτι τέτοιες κάνουν την Beyonce να... τρέμει!