«Υπήρξα άνεργος, υπήρξαν οικονομικά προβλήματα και βρέθηκα πολύ άσχημα εκτεθειμένος οικονομικά», εξομολογείται ο Πέτρος Φιλιππίδης και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε και εκείνους που τον βοήθησαν, ενώ χαρακτηρίζει την γυναίκα του «πυξίδα στη ζωή του».

Μιλώντας στο περιοδικό «People», ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογείται πως δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή και την καριέρα του. «Ήταν μια εποχή που ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση πήγαν πολύ καλά τα πράγματα. Ήταν, θυμάμαι δύο χρόνια πριν από το "50 - 50"», αναπολεί.

Μετά από πολύ προσπάθεια, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του: «Ευτυχώς, υπήρξαν καλοί φίλοι που με βοήθησαν, ανέκαμψα, ήρθε στο θέατρο μια μεγάλη επιτυχία που ήταν το "Ψέμα στο Ψέμα", ύστερα το "50 - 50" και τα πράγματα πήραν τον δρόμο του που κι εσείς γνωρίζετε».

Όπως διηγείται ο ίδιος, υπήρξε παράσταση στην οποία είχε κόψει 5 εισιτήρια όλα κι όλα. «Το έργο κατέβηκε. Παρόλο που εγώ ήμουν περήφανος γι’ αυτό... Ήμουν τόσο χαρούμενος που δούλευα με αυτούς τους ανθρώπους και έλεγα "γιατί να μην έχει περισσότερο κόσμο;"».

Αν και έχουν περάσει 17 χρόνια από τον γάμο του, ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει ακόμα ερωτευμένος. «Πυξίδα στη ζωή μου είναι η γυναίκα μου. είμαι ερωτευμένος μαζί της, την εκτιμώ βαθύτατα και πιστεύω ότι είναι μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου».

Παράλληλα, ο καταξιωμένος ηθοποιός μιλά για την σχέση του με τον 13χρονο γιό του, Δημήτρη: «ο γιος μου είναι το παιδί που θα ήθελα έτσι κι αλλιώς να έχω. Αν ονειρευόμουν να έχω παιδί θα ήθελα να ήταν αυτό το παιδί».

Αυτή την περίοδο ο Πέτρος Φιλιππίδης περιοδεύει ανά την Ελλάδα με τον «Μπακαλόγατο», ενώ από τον Ιανουάριο θα δούμε στις τηλεοράσεις μας τα νέα επεισόδια του «50 - 50».

Πρώτη ανάρτηση: 14/08/2010 20.00