Μπορεί να διαρρηγνύουν αμφότεροι τα ιμάτιά τους ότι δεν είναι μαζί, ωστόσο, φαίνεται πως ο Ηλίας Βρεττός και η Ναταλία Γερμανού χώρια δεν μπορούνε... Μάλιστα, οι δυό τους έκαναν κοινές εμφανίσεις και διακοπές σε Κύπρο και Κρήτη!

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο νεαρός τραγουδιστής και η στιχουργός - παρουσιάστρια είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται παραμικρό και φροντίζουν να διαψεύδουν τα περί σχέσης κάθε φορά που τους ρωτάνε.

Πριν από μερικές μέρες, η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε σε club στον Πρωταρά της Κύπρου και μαντέψτε ποιος άλλος ήταν εκεί: ο... Ηλίας Βρεττός βέβαια! Φιλαράκια (λένε) ότι είναι τα παιδιά, πήρε και ο Ηλίας το αεροπλάνο και πετάχτηκε μέχρι την Κύπρο.

Μάλιστα, είναι τόσο καλοί φίλοι που έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στην Αγία Νάππα, ενώ στο club όπου έπαιξε η Ναταλία πρώτα έφτασε ο τραγουδιστής και έπειτα εκείνη. Το σίριαλ «παριστάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα» ολοκληρώθηκε με τους δυό τους να χαιρετιούνται με... απλή χειραψία!

Οι κοινές διακοπές είχαν ξεκινήσει λίγο πιο πριν από την Κρήτη, αφού οι φήμες λένε πως το ζευγάρι (που εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα) βρέθηκε σε νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Άγιο Νικόλαο.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει εμφάνιση στα Χανιά, οπότε προέκυψε το ταξιδάκι στην Κρήτη. Και, ως γνωστόν, το κοντινότερο μέρος για να μείνει κάποιος στα Χανιά είναι... ο Άγιος Νικόλαος!