Πολύ... άγρια μας βγήκε η Αθηνά Οικονομάκου, που παραλίγο να ξεπεράσει σε κακία την «Ξένια» που ενσαρκώνει στο σίριαλ «Η Ζωή Της Άλλης»... Με το που είδε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη να φωτογραφίζεται με άλλη (ή άλλες επί το ορθότερον) μετά τον χωρισμό τους, έσπευσε για διακοπές στη Ρόδο με φίλες αλλά και να δηλώσει πως αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα για την σχέση τους!

«Ένα να πάμε σ’ ένα μέρος άνθρωπος να μην υπάρχει», σιγοτραγουδούσε η Αθηνά πρώτο τραπέζι πίστα σε μπουζουξίδικο της Ρόδου, όπου βολτάρει, λιάζεται και δροσίζεται παρέα με φίλε�� της.

Στον Μπουγιούρη, πάντως, δεν το αφιερώνει το τραγούδι, αφού εκείνος στην Μύκονο αρμενίζει, πότε με ξανθιά συνοδό στα Ματογιάννια, πότε με μεγάλη παρέα σε φουσκωτό...

Μιλώντας στο περιοδικό «People», η ηθοποιός αρνείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον συνάδελφό της και δηλώνει πως απλά αδιαφορεί: «Αδιαφορώ. Αν ασχοληθώ, θα χάσω την μπάλα. Ο καθένας ας λέει ό,τι θέλει. Βέβαια, πολλά από αυτά που λέγονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, οπότε θα πρότεινα σ’ αυτούς που τα λένε να γράψουν κανένα σενάριο για ταινία», λέει χαρακτηριστικά.

Τώρα λέει αλήθεια ότι αδιαφορεί;

Γιατί σε κάποιο σημείο την «πιάσαμε» να μπερδεύεται...

Μιλώντας στην κάμερα του Star στη Ρόδο για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος με αφορμή τον χαρακτήρα που υποδύεται στο σήριαλ, είπε πως «όλοι βλέπουν αρνητικά τον ρόλο αλλά απέναντί μου είναι ευγενικοί».

Αφού είναι ευγενικοί, τότε γιατί δηλώνει στο «People» πως υπήρξε παρέα κοριτσιών που την συνάντησε στο δρόμο και άρχισε να... την ξεμαλλιάζει για να δει αν είσαι όντως εκείνη;