«Θέλω στα 60 μου να είμαι καλύτερα απ’ ότι τώρα. Δεν λέω ότι θα χοροπηδάω πιο ψηλά, αλλά θα είμαι καλύτερος με τον εαυτό μου», λέει ο Σάκης Ρουβάς. Πάντα λαμπερός και υπερδραστήριος, ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλά για την αγάπη του κόσμου, την προσφορά, την Κάτια και την μικρή Αναστασία.

Λίγο πριν κλείσει 20 χρόνια καριέρας και με το «Σάαακηηηηη» να ηχεί ακόμα δυνατά, ο δημοφιλής τραγουδιστής απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και φροντίζει να την ανταποδίδει. Φέτος, μάλιστα, κέρδισε τα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλη χρονιά!

«Κάθε βραβείο είναι μια επιβεβαίωση ότι κάνω το σωστό και ότι η επικοινωνία μου με το κοινό είναι αμφίδρομη. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η έκθεση της αγάπης. Και πάνω απ’ όλα αυτό είναι πάντα αμοιβαίο», δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Down Town». «Η αποδοχή, η επιβράβευση, αυτή η σχέση με το κοινό, δεν ξέρω αν με κάνει καλύτερο. Με κάνουν πάντως να δεσμεύομαι για το παραπάνω, για το περισσότερο», προσθέτει.

Η ενέργειά του δεν σταματά μόνο στο τραγούδι. Επίσημος αγγελιοφόρος στον σύλλογο «Ελπίδα», ο Σάκης θέτει εαυτόν στην διάθεση των παιδιών με καρκίνο. «Η συμμετοχή στο Σύλλογο Ελπίδα και η στενή συνεργασία μου με την πρόεδρό του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έχει έμπρακτο, ουσιαστικό αποτέλεσμα... Το πρώτο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο στην Ελλάδα θα βοηθήσει τις ζωές πολλών παιδιών και των οικογενειών τους. Θα θυμίζει πάντα την σημασία και την αξία της προσφοράς».

Μιλώντας για την Κάτια και το παιδί, ο Έλληνας σταρ χαρακτηρίζει την οικογένεια «νησίδα ασφαλείας και ισορροπίας» και φροντίζει πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να είναι μαζί τους. Όπως ακριβώς και αυτές τις μέρες, όπου οι τρεις τους είναι χαμένοι κάπου στο Αιγαίο...

Τέλος, ο Σάκης φροντίζει να βάλει στη θέση τους και όσους τον επέκριναν για την απόφασή του να τραγουδήσει στο gay φεστιβάλ που θα γίνει στις 27 του μήνα στην Μύκονο: «δεν ξεχωρίζω το κοινό με γνώμονα το φύλο, την ηλικία και το σεξουαλικό προσδιορισμό. Το ζητούμενο είναι η δύναμη και η αλήθεια της επικοινωνίας μεταξύ μας», καταλήγει.