Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στην Eurovision του 2011, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, η Ήβη Αδάμου. Η νεαρή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από το «X Factor» και ακούμε πολύ στα ραδιόφωνα μίλησε για τον διαγωνισμό, την κόντρα Θεοφάνους - Sony και το... ταλέντο!

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Ok!», η Ήβη αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα: «δεν ήμουνα από τα κορίτσια που έκαναν τις βούρτσες μικρόφωνα και τραγουδούσαν μπροστά στον καθρέφτη», λέει.

Μιλώντας για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, η Κύπρια τραγουδίστρια δεν αποκλείει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο αρκεί να έχει ένα δυνατό κομμάτι. «Νομίζω ότι θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Αλλά αν ήταν να πάω στην Eurovision για να εκπροσωπήσω είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο, θα ήθελα ένα πολύ δυνατό τραγούδι», σημειώνει.

Η Ήβη κρατάει αποστάσεις για την κόντρα που ξέσπασε γύρω από το όνομά της κατά την διάρκεια του «X Factor» μεταξύ της δισκογραφικής εταιρείας Sony και του Γιώργου Θεοφάνους (χαμός είχε γίνει με τα e-mails που δημοσιοποιήθηκαν αλλά και τις μπηχτές). Όπως λέει η ίδια, προβληματίστηκε αλλά προτίμησε να μην πάρει μέρος σε όλο αυτό.