Διακοπές με Ρώσο μεγιστάνα έκανε η Χριστίνα Μουστάκα στο πολυτελές σκάφος του στη Σκιάθο.


Το κορίτσι του «Ράδιο Αρβύλα» ζει φέτος μεγάλες στιγμές... Κάνει διακοπές όχι όπου κι όπου, αλλά στο πολυτελές σκάφος Ρώσου μεγιστάνα.


Όσοι είδαν τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο και τη Χριστίνα Μουστάκα στο νησί είπαν ότι ήταν πολύ διαχυτικοί χωρίς να λείπουν οι αγκαλιές μεταξύ τους αφού το κορίτσι ξετρέλανε το Ρώσο που δεν την άφηνε στιγμή από τα ματιά του.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών καθώς ο επιχειρηματίας έχει πολλούς Έλληνες φίλους. Κάνει διακοπές κάθε χρόνο στην Ελλάδα με το πολυτελές σκάφος του γυρίζοντας τα ελληνικά νησιά .

Τα ...προσόντα της Χριστίνας Μουστάκα γοητεύσαν τον μεγιστάνα που την προσκάλεσε στο σκάφος του με αφορμή ένα πάρτι .Οι κάτοικοι του νησιού είπαν ότι το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Το κορίτσι του «Ράδιο Αρβύλα» έκλεψε την π��ράσταση στο πάρτι αλλά και την καρδιά, όπως λένε, του Ρώσου ο οποίος της πρότεινε να μείνει στο σκάφος για λίγες ήμερες, όπερ και εγένετο.

Φαίνεται πως η Χριστίνα… μπούχτισε να παίζει ρακέτες με τον Αντώνη Κανάκη στη Χαλκιδική και είπε να κάνει χλιδάτες διακοπές.

Το μοντέλο δηλώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί καταγοητευμένο από τη φιλοξενία του Ρώσου μεγιστάνα. Οι δυο τους, πάντως, δηλώνουν σε γνωστούς και φίλους ότι είναι μονό φίλοι αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για έντονο φλερτ. Λέτε το Χριστινάκι να έχει την ίδια τύχη με την Ναόμι Κάμπελ που παντρεύεται Ρώσο μεγιστάνα ;