Φαίνεται πως τελικά αυτή �� περίφημη ελληνοτουρκική φιλιά αρχίζει να βάζει γερές βάσεις αλλά εκτός πολιτικής. Μετά τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ που κατέκτησαν τις καρδιές των Ελλήνων και καθήλωσαν ακόμη και καλοκαιριάτικα τους τηλεθεατές, έρχεται μια ελληνίδα-μοντέλο για να κλέψει την καρδιά των Τούρκων όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Espresso.


Ο λόγος για την Ανδριανή Τσάφου η οποία πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Τουρκία για φωτογραφήσεις και κάστινγκ. Όπως αναφέρει μάλιστα, οι προτάσεις από τη γειτονική χώρα έρχονται βροχή και θα επιστρέψει και πάλι σύντομα εκεί: «Έχω κλείσει πολλές δουλειές εδώ και τη Δευτέρα θα ξαναφύγω».


Η ημερομηνία ορόσημο για να ανοίξει τα φτερά της στην Τουρκία η Ανδρεανή Τσάφου ήταν η συμμετοχή της στην πασαρέλα του Μιχάλη Ασλάνη και του Μάκη Τσέλιου. Εκεί την είδε ο διοργανωτής του Fashion Week στην Κωνσταντινούπολη και ενθουσιάστηκε. Όταν, μάλιστα, είδε και τη φωτογράφιση του Playgirl 2010 σε γνωστό ανδρικό περιοδικό, επικοινώνησε μαζί της και το μελαχρινό μοντέλο έφυγε για Τουρκία.


«Μου φέρθηκαν σα βασίλισσα. Γενικότερα και επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω πολύ στην ελληνοτουρκική φιλία. Μάλιστα, έχω κλείσει και φωτογράφηση εδώ στην Τουρκία με αυτό το θέμα!» αποκαλύπτει το γνωστό μοντέλο.


Τώρα, αν έχει αναζητήσει και τον Ονούρ περιπλανώ��ενη στην Πόλη, αυτό δεν το διευκρίνισε…