Οι διάσημοι της show biz φαίνεται ότι εκτός από την επαγγελματική τους επιτυχία, μπορούν να τα καταφέρουν το ίδιο καλά και με τους προσωπικούς τους στόχους, όπως το να χάνουν κιλά.

Για παράδειγμα ο ηθοποιός John Goodman, ο οποίος δήλωσε μετά την επιτυχημένη δίαιτα που ακολούθησε ότι: «δεν πρόκειται να μοιάζω με την Paris Hilton, αλλά είναι μία διαδικασία που ωφέλησε την υγεία μου».

Το ίδιο αποφασιστικός ήταν και ο γνωστός παρουσιαστής Drew Carey, που έχασε περισσότερα από 30 κιλ��, επειδή δεν του άρεσε η εικόνα του στην κάμερα. «Δεν άντεχα άλλο να δείχνω χοντρός στην κάμερα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα, αλλά όταν άρχισα να χάνω κιλά και είδα την διαφορά, μετά δεν μπορούσα να σταματήσω», δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «The Price is Right».

Η διάσημη και πολυτάλαντη Queen Latifah μεσα σε μερικούς μήνες κατάφερε να χάσει περίπου το 10% του βάρους της και δήλωσε «Είμαι ενθουσιασμένη με την απώλεια βάρους. Τα παντελόνια μου χωράνε καλύτερα και νιώθω να έχω περισσότερη ενέργεια".

Στο ίδιο μήκος κύματος, η πασίγνωστη ηθοποιός Renee Zellweger, μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να πάρει και να ξαναχάσει περίπου 15 κιλά για τις ανάγκες του διπλού της ρόλου στην ταινία «Bridget Jones».