Μια παμπ στο Λος Άντζελες φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποκτήσει ο David Beckham, σε συνεργασία με τον γνωστό μάγειρα Gordon Ramsey από τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άσσος της μπάλας και ο σεφ σχεδιάζουν το μαγαζάκι τους εδώ και χρόνια, ωστόσο, πιστεύουν ότι πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή για μια παραδοσιακή αγγλική παμπ στην «καρδιά» της αμερικάνικης μεγαλούπολης.

Οι οικογένειες Beckham και Ramsey έχουν πολλά πάρε - δώσε και, μάλιστα, πέρασαν μαζί τα περασμένα Χριστούγεννα. Ο Gordon μαγείρευε και ο David έκανε... πάσες τα φαγητά, λένε οι φήμες.

«Περάσαμε καταπληκτικά, πολλή διασκέδαση και γέλιο. Μαγειρεύαμε και διασκεδάζαμε. Ποιός ξέρει; Mπορεί μια μέρα να ανοίξουμε ένα εστιατόριο μαζί», είχε πει τότε ο Gordon. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Επίσης, ο σούπερ σταρ της μπάλας έχει δηλώσει πως από τότε που μετακόμισε στο L.A. αυτό που του λείπει περισσότερο από την μαμά πατρίδα είναι η μπύρα και το φαγητό. Κι αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω!

Οι δύο άνδρες λοιπόν ετοιμάζονται να ανοίξουν το μαγαζάκι τους, στο οποίο θα βάλει το χεράκι της και η Victoria Beckham. Όχι, δεν θα μαγειρεύει, ούτε θα σερβίρει, ούτε θα πλένει πιάτα... Απλά, θα δανείσει το όνοματάκι της και η παμπ αναμένεται να ονομαστεί «The Queen Vic»!