Ένα βήμα πιο κοντά στον γάμο θέλουν οι φήμες τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βάσω Λασκαράκη. Προς το παρόν, πάντως, ο ηθοποιός το πήρε το κορίτσι αλλά μέχρι την... Κρήτη, όπου βρίσκονται για δουλειά και διακοπές!

Η κάμερα του Star «τσίμπησε» το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, όπου μας αποκάλυψαν τον προορισμό τους, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να εκφράζει την επιθυμία του να κάνουν και καμιά βουτιά.

Το ζευγάρι μένει μαζί στο σπίτι του Τσιμιτσέλη στο Μαρούσι, ενώ, έπειτα από 2 χρόνια σχέσης, ο ηθοποιός δηλώνει έτοιμος να γνωρίσει τα πεθερικά! Ε, στην Κρήτη θα είναι, να περάσει να πει ένα «γεια» στον μπαμπά και την μαμά Λασκαράκη...

Η γνωριμία τους έγινε στο σήριαλ «Πολυκατοικία» και από τότε είναι αχώριστοι. Εξάλλου, στην μικρή οθόνη πάλι το ζευγάρι κάνουν, αλλά ολίγον τι πιο... χωριστά.

Όπως αποκάλυψε η Βάσω, στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς ο «κ. Περιστέρης» θα φλερτάρει με την νέα του αφεντικίνα και η ίδια θα ενοχληθεί.

Πόσο θα ενοχληθεί; Όσο και στην προσωπική της ζωή, καθώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε στην κάμερα του Star πως η καλή του βγάζει... νύχια όταν τον πλησιάζει άλλο θηλυκό!

Ο θίασος θα μείνει στην Κρήτη μέχρι και τις 12 Αυγούστου, ενώ το ζευγαράκι θα μείνει 5 μερούλες παραπάνω.