Τα... παλιά θυμήθηκαν στην Κυλλήνη Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη, που πέρασαν μερικές μέρες οικογενειακών διακοπών μαζί με τα παιδιά τους. Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ετοιμάζει ταξίδι στο Εξωτερικό μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο διευθυντής του ΑΝΤ1 «έπιασε» δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο με την άλλοτε σύζυγό του και, μάλιστα, δίπλα της! Αραχτοί και χαλαροί στις ξαπλώστρες καμάρωναν τα τρία παιδιά τους να παίζουν στην παραλία, ενώ δεν έλειψε και το ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

Επίσης, ο Γιάννης Λάτσιος ακολούθησε την Ελένη και στο... τένις, ενώ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έφαγε μαζί με τα παιδιά την ώρα που η παρουσιάστρια βρισκόταν στην Ζάκυνθο. Μπαμπάς και παιδιά συνεχίζουν τις διακοπές τους σε φιλικό σπίτι στην Κέρκυρα.

Tην ίδια ώρα, ο Ματέο έκανε μοναχικές διακοπές στην Άνδρο, παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο. Επίσης, δέχθηκε επισκέψεις από τα ανίψια του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει βόλτες στο Αιγαίο με το φουσκωτό του.

Πάντως, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας - κληρονόμος Misco ετοιμάζουν ταξίδι μοναχά για πάρτη τους! Όπως έγραψε η «Real News», οι δύο κολλητοί και αχώριστοι φίλοι αποφάσισαν να περάσουν μερικές ημέρες σε εξωτικό νησί της νοτιοανατολικής Ασίας. Ξέρει από αυτά η Ελένη... στην Ταϊλάνδη π.χ. έχει ξαναπάει, αν και η παρέα με την οποία ήταν εκεί ακόμα παραμένει μυστήριο!

Ελένη και Ματέο θα πάρουν ξεχωριστές πτήσεις για Ντουμπάι και από εκεί... bye μωρό μου bye!