Έτοιμη να κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου είναι η Μόνικα Μπελούτσι, μετά την αποκάλυψη ότι παραθέριζε με κότερο στη χώρα μας ύστερα από... έφοδο του ΣΔΟΕ!

Η σέξι ηθοποιός είχε «αράξει» σε πολυτελές σκάφος στη μαρίνα του Φλοίσβου, όπου άνδρες του ΣΔΟΕ έκαναν έλεγχο. Αφού είδαν χαρτιά, άδειες κτλ, οι ελεγκτές ζήτησαν να δουν και τους... επιβάτες!

Τι κι αν τους είπε ο πλοίαρχος ότι κάτω είναι η Μπελούτσι και δεν θέλει να την δει κανείς; Μάταια... Άλλωστε, θα άφηνε κανείς την ευκαιρία να δει την καλλονή από κοντά να πάει χαμένη;

Η φαντασίωση ουκ ολίγον ανδρών είχε υπογράψει συμφωνητικό με την εταιρεία ενοικίασης σύμφωνα με το οποίο κανείς δεν έπρεπε να μάθει για την παρουσία της.

Λόγω των «φορο-ράμπο», η ήσυχη κρουαζιέρα της Μόνικα μετατράπηκε σε... εφιάλτη, καθώς άρχισαν οι ενοχλήσεις από παπαράτσι και όχι μόνο.

Έτσι, δημοσιεύματα θέλουν την Ιταλίδα σταρ να υποβάλλει μήνυση στη χώρα μας και να ζητάει τα... ρέστα! Σύμφωνα δε με πληροφορίες, για το 33 μέτρων σκάφος η Μόνικα πλήρωνε 10.000 ευρώ την ημέρα.

Σημειώνουμε πως η Μόνικα Μπελούτσι ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2004, οπότε και φωτογραφήθηκε για το πρώτο τεύχους γνωστού περιοδικού στο κτήμα Νάσιουτζικ. Τέσσερα χρόνια αργότερα επισκέφθηκε την Πάρο και την Μύκονο, έχοντας μαζί τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ.