Μπορεί να δήλωνε ότι αποφεύγει τον γάμο όπως ο διάβολος το λιβάνι και προτάσεις ��άμου στην καλή του να έκανε μόνο για... πλάκα, ωστόσο, ο Robbie Williams είπε το «I do» και ετοιμάζεται να παντρευτεί την ηθοποιό Ayda Filed αύριο!

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι θα παντρευτεί στα κρυφά στην Santa Catalina, ένα νησί κοντά στην Καλιφόρνια, με καλεσμένους μόνο στενούς συγγενείς και φίλους.

Οι καλεσμένοι έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται νωρίς το Σάββατο σε ένα μικρό λιμάνι και θα μεταφερθούν στο νησί με ferry. Όσο για το ποιοί επώνυμοι θα παραβρεθούν; Κι αυτό είναι στ μυστικά του γάμου!

Οι παπαράτσι έχουν ήδη πιάσει πόστα στο νησί για να εξασφαλίσουν έστω και μία φωτογραφία από την τελετή...

Ο Robbie και η Ayda είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια. Το 2009, ο 36χρονος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην 31χρονη σύντροφό του μέσω ραδιοφωνικού σταθμού της Αυστραλίας και, αν και στη συνέχεια υποστήριξε ότι επρόκειτο για πλάκα, μάλλον το πράγμα σοβάρεψε.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής, που στο παρελθόν έβγαινε μεταξύ άλλων με την Geri Halliwell και την Cameron Diaz, επανενώθηκε με το συγκρότημα που τον έκανε γνωστο, τους «Take That» και ετοιμάζουν την νέα τους δουλειά.

Πότε με το καλό θα βγει το CD στα ράφια;

Μετά τον μήνα του μέλιτος φυσικά!