Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια δεν έχουν κλείσει μόνο πολλά σπίτια, αλλά έχουν αλλάξει ριζικά και την εμφάνιση ορισμένων διάσημων, κάνοντάς τους αγνώριστους.

Για παράδειγμα η 43 ετών διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman ενώ δήλωσε το 2007 ότι είναι εντελώς φυσική η εμφάνισή της και ότι φροντίζει πολύ τον εαυτό της δεν φαίνεται να έχει μείνει μόνο εκεί. Αν και δημόσια λέει ότι δεν έχει κάνει botox και το μοναδικό μυστικό της είναι ότι δεν καπνίζει και αποφεύγει να κάθεται στον ήλιο.

Η όμορφη μελαχρινή πρωταγωνίστρια της σειράς Beverly Hills, η Brenda Doherty που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα με την σειρά Charmed και ήταν όντως μαγευτική, όταν έχασε τον ρόλο της έχασε και την γοητεία της.

Τον κατάλογο συνεχίζει ο Vince Neilο, τραγουδιστής των Motley Crue που έχει κάψει καρδιές. Όπως φαίνεται τα ξενύχτια του φόρτωσαν χρόνια και δείχνει πιο γερασμένος από την ηλικία του.

Άλλο παράδειγμα είναι η Juliette Lewis, ο Brendan Fraser, η Ivana Tramp, η Kelly Le Brock, η Kathleen Turner, ο Mickey Rourke, η Kelly Clarkson, o ValKilmer

Δείτε το βίντεο ...