Με τα μπαγκάζια ανά χείρας είναι αυτές τις ημέρες και οι επώνυμοι, που εγκαταλείπουν με κάθε μέσο την Αθήνα. Η κάμερα του Star «τσάκωσε» μερικούς από αυτούς στο αεροδρόμιο και εκείνοι μας αποκάλυψαν για πού το έβαλαν, ενώ άλλοι ήδη λιάζονται στις σεζλόνγκ!

Με καπέλο καβουράκι, γυαλί και... σκουλαρίκι στο αυτί, ο Νότης Σφακιανάκης αναχώρησε για την αγαπημένη του Κω. Βιαστικός ήταν ο τραγουδιστής, που το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι θα μείνει εκεί για πάρα πολλές μέρες!

Εξίσου βιαστικός ήταν και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που με το ναυτικό ριγέ μπλουζάκι του και την τσάντα θαλάσσης δε�� ήξερε κατά πού να κινήσει...

Στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά και διακοπές ταξίδεψε το μοντέλο Ανδριαννή Τσάφου, ενώ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε και η Μιμή Ντενίση που με το διαβατήριο ανά χείρας έφυγε για Κύπρο.

Τα ηνία, πάντως, κρατά η Μύκονος, όπου πλήθος επωνύμων «αράζουν» και λιάζονται στις παραλίες. Μα πού αλλού να φωτογραφηθείς; Ψαρού και Καλό Λιβάνι έχουν γίνει το ιδανικό background, ενώ τα βράδια η showbiz «αλωνίζει» στα σοκάκια.

Στο απέναντι νησί, την Πάρο, κάνουν βουτιές η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ Αντώνης Κανάκης και Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζουν τα μπάνια τους στη Σκιάθο.

Τα μάτια σας ανοιχτά στα νησιά γιατί όλο και κάποιον επώνυμο θα δείτε...

Α! Το τυλιγμένο με ροζ πετσέτα κεφάλι που είδατε κάποιοι στη Χαλκιδική ανήκει στη Βάσω Κολιδά που κάνει τα μπάνια της παρέα με τον σύντροφό της!