Η Lily Allen έχει ένα καινούργιο λόγο να χαμογελάει: η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε να ακούσουμε εδώ και καιρό!

«Με μεγάλη ευτυχία μπορώ αν σας πω ότι ο Sam και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαστε και οι δύο ξετρελαμένοι», δήλωσε η τραγουδίστρια που έχει κατακτήσει την κορυφή των μουσικών τσαρτ.

Η εμφάνιση της Lily Allen με φαρδιά ρούχα στο Wireless Festival τον Ιούλιο, στο Λονδίνο αλλά και ότι έκοψε το κάπνισμα και πρόσεχε να μην πιει αλκοόλ ήταν τα πρώτα σημάδια ότι κάτι συμβαίνει στην ζωή της όμορφης τραγουδίστριας.

Όταν όμως ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει ένα διάλλειμα από την επιτυχημένη καριέρα της, ήταν θέμα χρόνου να ανακοινώσει και ότι περιμένει το παιδί του Sam Cooper.

Η Lily υποστηρίζει ότι είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια και στην ηλικία των 25 ετών δεν νιώθει πολύ μικρή για να αναλάβει αυτή την ευθύνη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2009 όμως για την Lily ο 32χρονος Sam είναι η αγάπη της ζωής της, όπως λέει η ίδια!