Χωρίς τον σύντροφό της, Θεόφιλο Τζιώτη, αλλά με την μικρή της κόρη, Αντριάννα, «τσάκωσε» ο φακός την Νατάσσα Θεοδωρίδου σε παραλία της Καβάλας! Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια φρόντισε να κάνει και μια ανανεωσούλα στο μαλλί.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε για λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Δράμα και το εκμεταλλεύτηκε δεόντως...

Έχοντας μαζί την Αντριάννα, εξόρμησαν στις κοντινές παραλίες της Καβάλας για μπανάκι και ηλιοθεραπεία. Μάλιστα, στο beach bar «Almyra» στην Πέραμο τους περίμενε φιλική παρέα.

Όπως είπε άνθρωπος που τους είδε σ��ο περιοδικό «Ok!», η Νατάσσα φορούσε μαύρο μπικίνι, είχε τα μαλλιά της πλεξούδα και έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη.

Αφού κολύμπησαν και έπαιξαν στη θάλασσα, η Νατάσσα και η κόρη της βγήκαν στην αμμουδιά, με την μαμά να τυλίγει την κόρη αμέσως με μία πετσέτα και να την σκουπίζει.

Πριν φτάσει στη Δράμα, όπου βρίσκονται οι γονείς και οι κόρες της, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης και άλλαξε το look της. Πλέον, έχει τα μαλλιά της όπως πριν από περίπου 5 χρόνια, με μια πυρόξανθη κουπ μέχρι τους ώμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νατάσσα θα περάσει αρκετό χρόνο στη γενέτειρά της, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μέσα στα σ��έδιά της είναι να επισκεφθεί και την Χαλκιδική, όπου την περιμένουν καλοί της φίλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες τους!