Η Gisele, η εκρηκτική βραζιλιάνα που επανέφερε στο προσκήνιο τα supermodel της δεκαετίας του ’90, δεν αισθάνεται καθόλου έτσι, όπως είπε στο περιοδικό Harpers Bazaar.

«Πραγματικά δεν αισθάνομαι να με περιγράφει αυτή η λέξη supermodel. Δεν με εκπροσωπεί, δεν με καθορίζει. Να είμαι καλός άνθρωπος και να κάνω πράγματα που πηγάζουν από την καρδιά μου είναι αυτό που έχει σημασία για μένα», είπε με έμφαση.

Η 28χρονη Gisele, που οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα, είναι παντρεμένη με τον Tom Brady και μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Βοστώνης.

Παρόλο που η λέξη κίνηση χαρακτηρίζει τη ζωή και την προσωπικότητά της, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, αλλά και τη μητρότητα. Μάλιστα δήλωσε πρόσφατα ότι θα πρέπει να υπάρχει νόμος, ώστε να θηλάζουν οι μητέρες υποχρεωτικά για τουλάχιστον 6 μήνες τα παιδιά τους!

Το διάσημο μοντέλο είπέ επίσης ότι «υπάρχουν μητέρες που δεν θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους και θέλω να τις ρωτήσω αν θα τους δώσουν χημικό φαγητό σε τόσο μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει παγκόσμιος νόμος, που να υποχρεώνει τις μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους».