Με μελαχρινή κοπέλα αγνώστων λοιπόν στοιχείων και αμφιβόλου ομορφιάς εμφανίστηκε ο κινηματογραφικός Harry Potter, Daniel Radcliffe, σε δρόμο του Λονδίνου λίγες ημέρες μετά τα 21α γενέθλιά του!

Το νέο ζευγαράκι της πόλης εθεάθη να περπατά χεράκι - χεράκι, ενώ δεν έλειπαν τα γελάκια και οι σαχλαμαρούλες. Μικρά παιδιά είναι, θα μάθουν...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μελαχρινό κορίτσι συνόδευσε τον ηθοποιό στο ταξίδι του στη Ρωσία για τα γενέθλιά του, ενώ είναι αχώριστοι και φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Μπορεί τα κοριτσόπουλα ανά την Υφήλιο να τσίριζαν για πάρτη του και ο ίδιος να δήλωνε single από το 2008 και έτοιμος να ερωτευθεί, όμως, ο Harry τώρα φαίνεται ότι την δάγκωσε την λαμαρίνα!

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το ότι δεν επιλέγει κορίτσια του... κλάδου του. Από τους κατά καιρούς δεσμούς του η μόνη που ήταν (κάπως) γνωστή ήταν η Ιρλανδέζα συμπρωταγωνίστριά του στο θεατρικό έργο «Equus», Laura O’ Toole, με την οποία είχε δεσμό το 2007.

Έχοντας να «αντιμετωπίσει» τις φήμες ότι είναι gay, ο Daniel δήλωσε πρόσφατα ότι ανυπομονεί να γίνει πατέρας, ενώ χαρακτήρισε «πρόβλημα» κάθε κορίτσι που θέλει να βγει μαζί του επειδή είναι διάσημος (κάπου εδώ ξέχασε να προσθέτει και το... εκατομμυριούχος).

Στο μεταξύ, πολλά βρετανικά έντυπα ζητούν πληροφορίες για την μελαχρινή ερωμένη του δημοφιλούς μάγου, καλώντας όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί τους.

Για να δούμε... θα την βρουν;