Μπορεί το σήριαλ «Χίλιες και μια νύχτες» να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, αλλά το πραγματικό love story του Ονούρ και της Σεχραζάτ θα «έσπαγε» τα μηχανάκια!

Η ιστορία αγάπης του τηλεοπτικού ζευγαριού, που έχει καθηλώσει Ελλάδα και Τουρκία, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς έφερε τρελή ανατροπή στις ζωές των δύο πρωταγωνιστών!!!

Όπως σας είχαμε γράψει και παλαιότερα στο star.gr ο Ονούρ ήταν παντρεμένος όταν γνώρισε την τηλεοπτική Σεχραζάτ, αλλά διέλυσε τον γάμο του εν μια νυχτί, αφού ο έρωτας τον «χτύπησε»… μπαμ και κάτω!

Το ίδιο όμως έκανε και η Μπεργκιουζάρ (!), η οποία ήταν παντρεμένη και μάλιστα αχώριστη από τον πρώην σύζυγό της…

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με έναν αρκετά γοητευτικό άνδρα, ονόματι Ταν και οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα ο Ταν την συνόδευε και στα γυρίσματα σειρών που συμμετείχε, ενώ οι φωτογράφοι απαθανάτιζαν τις τρυφερές προσωπικές στιγμές τους καρέ - καρέ.

Παρά την «δυνατή» σχέση που διατηρούσε με τον Ταν η 26χρονη ηθοποιός, μόλις είδε τον Χαλίτ … κεραυνοβολήθηκε και τον «έστειλε»!!!

Και φυσικά ο άνθρωπος το «φύσαγε και δεν κρύωνε», αλλά τουλάχιστον αντέδρασε πιο ψύχραιμα από την πρώην σύζυγο του Χαλίτ που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μόλις ο ηθοποιός της ζήτησε διαζύγιο.

Πάντως, οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται ότι δεν πτοούνται από τον πανικό που προκάλεσε ο ξαφνικός τους έρωτας στους γύρω τους και συνεχίζουν να χαίρονται τον έρωτα τους, την οικογένεια τους και φυσικά την τρελή επιτυχία τους!

Μην μου πείτε ότι δεν θα ήταν «πιασάρικο» σενάριο για ταινία η ζωή τους;;;