Ούτε ο ίδιος πίστευε στ’ αυτιά του όταν το έμαθε... Στο άκουσμα της είδησης του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι καθώς έχει παλέψει πολύ για να φτιάξει το καλό όνομα που έχει στο Χόλυγουντ στα 37 χρόνια που ασχολείται με την ηθοποιία.

Ο λόγος για τον 59χρονο Λώρενς Φίσμπερν, τον γνωστό Μορφέα από την ταινία «Μάτριξ», ο οποίος ζει το δικό του δράμα από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη του, Μοντάνα Φίσμπερν, πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό που θα κυκλοφορήσει σε DVD!

Η 19χρονη άτακτη κόρη του γνωστού ηθοποιού αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να δώσει μια γερή ώθηση στην καριέρα της δεν είναι να βαδίσει στα χνάρια του βραβευμένου με Όσκαρ πατέρα της και διάλεξε έναν πιο… πικάντικο τρόπο για να κάνει ντεμπούτο της!

Η Μοντάνα θα πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία από τη Vivid Entertainment που θα φέρει το όνομά της για τίτλο. Η ταινία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι διάρκειας σχεδόν μιας ώρας και θα περιλαμβάνει πικάντικες περιπέτειες της κόρης του πασίγνωστου ηθοποιού σε αυτοκίνητο, ξενοδοχείο αλλά και… εμπορικό κέντρο!

Κοίτα να δεις που έγιναν μόδα τα ροζ DVD...