Του… επωνύμου θα γίνει στις 16 Μαΐου, καθώς μερικοί από τους γνωστότερους σταρ του πλανήτη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους!

Αναρωτιέσαι πού θα συναντηθεί η «αφρόκρεμα» της showbiz;
Μα, φυσικά, στις Κάννες, για το 65ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ!

Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται, στο φετινό κόκκινο χαλί θα περπατήσουν οι άρτι αρραβωνιασμένοι Brangelina (ο Brad βλέπεις παίζει στην ταινία «Killing Them Softly» που συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα, το «βρικολέ» ζευγαράκι Robert Pattinson και Kristen Stewart, καθώς και ο Bruce Willis με την Emma Heming που έγιναν πρόσφατα γονείς.

Αν δεν σου έφτασαν αυτοί, παρόντες αναμένεται να είναι ο Matthew McConaughey με την Camila Alves, η Reese Witherspoon και Jim Toth, ο σέξι Zac Efron, η Nicole Kidman μετά του Keith Urban και το ζεύγος Will και Jada Smith.

Στην κοσμοπολίτικη πόλη της Γαλλίας δεν αποκλείεται να δούμε επίσης τους Kirsten Dunst, James Gandolfini, Kylie Minogue, Viggo Mortensen, Bill Murray, Marion Cotillard και Chris Rock.

Οι σταρ θα ποζάρουν με την αφίσα της Marilyn Monroe κάπου στο βάθος, καθώς, με αφορμή τα 50 χρόνια από τον θάνατό της, η θρυλική σταρ πρωταγωνιστεί στην αφίσα του Φεστιβάλ, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαΐου.


Δες στο βίντεο και θυμήσου το «λαμπερό» κόκκινο χαλί του περσινού φεστιβάλ Καννών

​​​​​