Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων της, η Mariah Carey φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στον παλιό καλό της εαυτό. Μπορεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να πήρε πολλά κιλά, όμως τώρα τα έχασε όλα και ποζάρει με αν διάπλατο χαμόγελο για το περιοδικό Shape.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου πήρα 31 κιλά. Αν με δείτε στις φωτογραφίες τότε φαινόμουν σαν να είμαι θεόχοντρη. Συμπονώ πολύ τους ανθρώπους που πρέπει να χάσουν αρκετά κιλά», δήλωσε στη συνέντευξή της η Mariah, η οποία ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι, λέγοντας οριστικό αντίο στα περιττά κιλά.

Η ντίβα της ποπ εξομολογήθηκε επίσης ότι πέρασε δύσκολα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν μάλλον το πιο όμορφο και το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ζήσει. Ξέρω ότι για πολλές γυναίκες είναι μια υπέροχη και εύκολη περίοδος, αλλά για μένα ήταν δύσκολα».

Εκτός όμως από αυτό η Mariah αποκάλυψε και το πρόγραμμα που ακολούθησε και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει 13 κιλά μέσα σε τρεις μήνες.

Τι περιελάμβανε αυτό; Ειδική διατροφή και αρκετή γυμναστική.

«Παλιότερα μου ήταν πιο εύκολο να χάνω κιλά, εντατικοποιώντας απλά τη γυμναστική μου. Αυτό όμως τώρα έχει αλλάξει. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου συνειδητοποίησα ότι το 90% των κιλών που έχασα οφείλεται στη σωστή διατροφή», είπε προσθέτοντας ότι είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της που τα κατάφερε.

«Έπρεπε να το κάνω αυτό για μένα», είπε και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ.