Ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη θέλουν οι φήμες τον Μύρωνα Στρατή! Ο νεαρός τραγουδιστής και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν μέσω του μουσικού καναλιού στο οποίο εργάζεται η Μαίρη, η οποία by the way πρωταγωνιστεί και στο νέο του clip!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Μύρωνας και Μαίτη κρατούν την σχέση τους κρυφή, ωστόσο, την επιβεβαιώνουν φιλικά τους πρόσωπα. Μάλλον τα δύο παιδιά φοβούνται το κακό το μάτι ή τις θαυμάστριες του τραγουδιστή...

Η γνωριμία τους έγινε στο κανάλι MAD όπ��υ εργάζεται η παρουσιάστρια και η σχέση τους χρονολογείται από τον Μάιο. Μάλιστα, η Μαίρη πρωταγωνιστεί στο clip για το τραγούδι του Μύρωνα «Όχι Εγώ», που έχει γίνει ραδιοφωνικό hit!

Από την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά το καλοκαίρι, η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει για το clip με μεγάλη χαρά: «τι ωραίο κομμάτι», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας με νόημα ότι δεν είναι σαφές αν υποδύεται την αγαπημένη του τραγουδιστή.

Στο clip μπορεί να μην είναι σαφές, στην πραγματική ζωή ωστόσο είναι ξεκάθαρο...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μαίρη δεν έλειψε από καμία εμφάνιση και καμία συναυλία του Μύρωνα, με τελευταία εκείνη στο Γαλάτσι.

Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμάζεται για ��λιγοήμερες διακοπές αφού το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να πάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πάντως, δεν ξέρουμε αν θα δούμε φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα μπάνια τους... Βλέπετε, προτίμησαν να πάνε στο Εξωτερικό, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!