Με τον επικείμενο γάμο και την εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά έχει βουίξει ο τόπος και το μοντέλο - παρουσιάστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας αποκλειστικά στο Star! Η Βίκυ επιβεβαίωσε τον επικείμενο γάμο και αποκάλυψε ότι θα γίνει καθώς θέλει να αποκτήσει οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα γράφονται και ακούγονται, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον Νίκο Κριθαριώτη, η Βίκυ Καγιά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Οκτωβρίου.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε φέτος με τον Νίκο, δεν ξέρουμε αν θα είναι στις 10, δεν ξέρουμε πότε θα είναι, θα δούμε», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Star, προσθέτοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν μπόλικο φόρτο εργασίας.

Παράλληλα, το μοντέλο - παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν έγκυο. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως ανυπομονεί να κάνει οικογένεια και για τον λόγο αυτό πάρθηκε η απόφαση για γάμο, προσδιορίζοντας χρονικά τα γεννητούρια για... του χρόνου!

Η ερώτηση για το ποιος θα ράψει το νυφικό είναι περιττή, καθώς με κουνιάδα την Σήλια Κριθαριώτη η απάντηση είναι αυτονόητη. Επίσης, η Βίκυ είπε στο Star πως δεν θα υπάρξουν ετοιμασίες για τον γάμο, αφού παρόντες θα είναι μόνο οι συγγενείς τους.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι. Είναι απλά ένα διαδικαστικό κομμάτι που πρέπει να το κάνουμε για να κάνουμε οικογένεια», πρόσθεσε η Βίκυ.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη και του άνδρα της. Ένας από τους κουμπάρους θα είναι ο αγαπημένος της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Θεόφιλος Τζιώτης, ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν του�� 50.