Έξω φρενών έγινε η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν ένας θαυμαστής της δεν αρκέστηκε μόνο να την χαιρετίσει δια χειραψίας, αλλά ήθελε να την φιλήσει κιόλας! Ανάποδα γύρισε το μάτι της παρουσιάστριας που έχασε την ψυχραιμία της σε σημείο να ξεχάσει ακόμα κι αυτά που έλεγε στις κάμερες...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε την κλήρωση της Α1 βόλεϊ, μιας και η ίδια είναι μανιώδης του αθλήματος και βαρεθήκαμε να την βλέπουμε να παίζει το καλοκαίρι στα περιοδικά.

Διεκδικώντας τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας, ο ά��νωστος βρήκε την ευκαιρία να χαιρετίσει την παρουσιάστρια και -φυσικά- να τον απαθανατίσουν!

Τόσο τα τηλεοπτικά συνεργεία όσο και η παρουσιάστρια προσπάθησαν με το καλό να τον απομακρύνουν, εκείνος, όμως, επέμενε...

Έτεινε το χέρι στην Βίκυ ο άνθρωπος και εκείνη του απάντησε ωσάν παγοκολώνα: «γειά σας».

Ο θαυμαστής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και έσκυψε να ασπαστεί το ίνδαλμα... Εκεί ήταν που έφαγε... πακέτο η παρουσιάστρια! Με μια ξαφνική κίνηση του κεφαλιού προσπάθησε να τον αποφύγει, ενώ τα μάτια της γούρλωσαν σαν της κουκουβάγιας!

Μετά το σοκ, η Βίκυ έχασε ολίγον τι τα λόγια της, αλλά ξαναβρήκε τον ειρμό της και συνέχισε να μιλά για την φετινή σεζόν και τον ανταγωνισμό. Βέβαια, όταν οι ερωτήσεις δυσκόλεψαν το θέμα πήγε... στην κλήρωση του βόλεϊ!

πρώτη ανάρτηση: 29-09-2010, 00:20