Αδυνατισμένη και με πολλή όρεξη για δουλειά, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό το ερχόμενο σαββατοκύριακο με το Big Brother.

Τα διαφημιστικό τρέϊλερ για το ριάλιτι του Alpha γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες και αυτό που αποκόμισαν όλοι ήταν η τεράστια αλλαγή, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην διάθεση της Ρούλας, που δείχνει «πιο ανεβασμένη» από ποτέ.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με τιγρέ τακούνι, μαύρη μπλούζα, αλλά και ένα «καυτό» ξεβαμμένο σορτσάκι, μέσα από το οποίο αναδεικνύονταν τα πανέμορφα πόδια της. Αν και είναι γνωστό ότι η Ρούλα διαθέτει καλλίγραμμα πόδια, αυτή τη φορά που αδυνάτισε, τα πόδια της φαίνονται πιο γυμνασμένα και ανανεωμένα από ποτέ. «Ολοι έλεγαν ότι έμοιαζε να έχει γυρίσει τον χρόνο πίσω και αναρωτιόντουσαν αν αυτή η αλλαγή οφείλεται σε κάποιο νέο αίσθημα», έλεγαν όσοι βρέθηκαν στο γύρισμα. Πάντως, στα διαλλείμματα των γυρισμάτων, η Ρούλα έβγαινε εκτός πλατό και συνομιλούσε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο, κάτι πυο έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι έναν καινούριο αίσθημα υπάρχει στη ζωή της.

Παρόντες στο γύρισμα ήταν ο σκηνοθέτης της Περικλής Ασπρούλιας,, αλλά και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Alpha Ερση Βότση, που έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Ρούλας.

Το γύρισμα κράτησε περισσότερες από δέκα ώρες, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έδειξα να δυσανασχετεί ούτε για μία στιγμή. Ολοι τώρα περιμένουν το νέο της βήμα που αναμένεται – όπως καθετί που κάνει άλλωστε – να συζητηθεί.