Το δυναμικό της comeback ετοιμάζει η Αννα Βίσση και φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα γι’ αυτό.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά σε λίγες ημέρες στο Αθηνών Αρένα, σε ένα πρόγραμμα, που σύμφωνα με όσους έχουν δει τις πρόβες, όμοιό του δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια στις πίστες της Αθήνας.

Όμως, η τραγουδίστρια, επανέρχεται χρησιμοποιώντας και τα τεχνολογικά μέσα, που άλλωστε αποτελεί και την μεγάλη αγάπη του νεανικού κοινού, στο οποίο βασίζεται όχι μόνον η Αννα Βίσση, αλλά οι περισσότεροι καλλιτέχνες. Η Αννα Βίσση έχει αρχίσει να «ανεβάζει» φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή, από την καθημερινότητά της, αλλά και από οτιδήποτε θεωρεί ότι θα ενδιαφέρει το κοινό της, μέσα από το anna vissi live, που σύμφωνα με το μήνυμα που απευθύνει η ίδια στους θαυμαστές της, δεν αποτελεί ριάλιτι, αλλά το δικό της μέσον για να στέλνει τα μηνύματά της .

«Το anna vissi live είναι ένα κανάλι που έφτιαξα μετά από πάρα πάρα πολλά χρόνια, δουλειάς, τραγουδιών πορείας και που είχα την ανάγκη, μέσα από όλα αυτά που βλέπω να συμβαίνουν, να ακούγονται για εμένα να θέλω να μοιραστώ εγώ προσωπικά μαζί σας, πράγματα που έρχονται κατευθείαν από μένα σε σας», λέει η Αννα Βίσση που εγκαινιάζει την διαδικτυακή επικοινωνία με τους θαυμαστές της.

Το μήνυμά της έχει μαγνητοσκοπηθεί στην πισίνα του σπιτιού της. Η Αννα Βίσση, ��ιο ανανεωμένη και ξεκούραστη από ποτέ, μιλά γεμάτη χαρά και ενέργεια στο κοινό της και δείχνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην ζωή της, απευθυνόμενη αυτή τη φορά στο νεανικό κοινό.

Kάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πρώτα βήματα της νέας της προσπάθειας.