Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται ο σύζυγος του διάσημου μοντέλου Χάιντι Μάουντ. Μια 24χρονη, επίσης μοντέλο, κατήγγειλε ότι ο 30χρονος κομμωτής, ο οποίος εργάζεται για γνωστό οίκο μόδας, της επιτέθηκε σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου, στο Λονδίνο.

Ο 30χρονος στυλίστας βρισκόταν στη Βρετανική πρωτεύουσα , όπου και εργαζόταν για γνωστό σχεδιαστή, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Ο Σάουν που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων για την Βόγκ και τον Ράλφ Λόρεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ η 23χρονη Χάιντι που έχει συνεργαστεί με τη Σανέλ, την Πράντα και τον Αρμάνι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει πέσει σε κατάθλιψη.

«Λάβαμε μια καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης στη μια και μισή τα ξημερώματα στις 20 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιάρντ στην εφημερίδα Ντέιλι Μέλ και πρόσθεσε «Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη στις 21 Σεπτεμβρίου με την υποψία του βιασμού.»

Ο σύζυγος της Χάιντι, με τον οποίο το διάσημο μοντέλο έχει αποκτήσει ένα παιδί, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι γνώριζε την καταγγέλλουσα.