Το κέφι… άργησε μία μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, που αντί για την πρεμιέρα, είπε να χορέψει και να τραγουδήσει μες στην καλή χαρά τη δεύτερη μέρα.

Στην έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη, λοιπόν, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κυριολεκτικά αγνώριστη σε σχέση με χθες: Πιο λαμπερό μακιγάζ, πιο σέξι το φόρεμα, πιο πυκνή η μπούκλα, μην σας πω και ότι μέσα σε μία μέρα το μαλλί μάκρυνε κάπως… απότομα…

Γέλια, φιλιά και αγκαλιές με τον αγαπημένο της συνεργάτη Νίκο Μουτσινά που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο στούντιο για την φετινή χρονιά. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός σχολίασε το μπλε εφαρμοστό φόρεμα που φορούσε η Ελένη, λέ��οντας ότι όλες οι εκπομπές σχολίαζαν τις τελευταίες ημέρες τα φορέματα που επέλεγε να φορέσει στις πρεμιέρες της, τα οποία όλα ανεξαιρέτως ήταν μπλε. Φέτος όμως γιατί φορούσε κοραλί στην πρεμιέρα; «Ολο μπλε φορούσες στις πρεμιέρες. Πέντε χρόνια φορούσες μπλε!», της είπε κι εκείνη απάντησε: «Φέτος τα πράγματα άλλαξαν το παραδέχομαι!»

Τι άλλαξε; Η ζωή της ή τα επαγγελματικά της που με το «καλημέρα» σας για φέτος το πήρε το δωράκι της από τους Γερμανούς με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο; Όπως και να’χει, και το πρώτο και κυρίως το δεύτερο, είναι πολύ σημαντικό για να την κάνουν να αισθάνεται υπέροχα. Και δωστου τα νάζια η Ελενίτσα από δώ και δωστου τα γέλια και τα σφιχταγκαλιάσματα με το Νίκο από εκεί και όλα μέλι γάλα σήμερα για την Ελένη. Μα άμα σας πούμε καμία σχέση με χτες… Μα καμία…

Και αφού τα είπαν, για το τί έβαλε, πώς βάφτηκε, πώς έκανε τα μαλλιά της, αν αδυνάτισε, πώς πέρασε το καλοκαίρι, για τον μάγειρα, τα χρώματα του σκηνικού και ό,τι άλλο τους ήλθε στο μυαλό, εκείνος της πέταξε την σποντίτσα του, θέλοντας να της απευθύνει το λόγο: «Να σου info-tainment Ελένη Μενεγάκη…» Γελώντας η Ελένη, απάντησε: «Επειδή εγώ αυτό δεν το παίζω πολύ καλά, καλύτερα να απευθυνθείς στον Τάσο Τεργιάκη!»