Με τα δυο της single να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα αμερικανικά charts, η Rihanna έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη και να το δείχνει.
Η 22χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι «Only girl in the world».Φορώντας καυτό κοντό σορτσάκι, διχτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες, η Rihanna φαινόταν ευδιάθετη και χαμογελαστή ποζάροντας όλο νάζι μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Σήμα κατατεθέν όπως πάντα, το κατακ��κκινο μαλλί που έδινε μια νότα ουράνιου τόξου στο όλο σύνολο.
Σε άλλη σκηνή του βιντεοκλίπ,η Rihanna εμφανίζεται να χορεύει σε ένα χωράφι μόνο με τα εσώρουχα της, περιτριγυρισμένη από μπαλόνια.

Πάντως, εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, πολλοί αποδίδουν την ευτυχία της τραγουδίστριας στον έρωτα της για το αστέρι του baseball, Matt Kemp. Αυτό το επιβεβαιώνει και άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας: «Η Rihanna λατρεύει τον Matt. Δεν μπο��εί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον. Μάλιστα, σκέφτεται πολύ σοβαρά και τον γάμο».Η ίδια πηγή συνεχίζει: «Το ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί επίσημα του χρόνου και δεν θα αργήσουν να παντρευτούν».