Δεν έχει όρια η εμμονή που έχει αναπτύξει η Demi Moore, με την δημοφιλή ιστοσελίδα Twitter, καθώς συνηθίζει να αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από άκρως προσωπικές της στιγμές.


Έτσι, η 47χρονη ηθοποιός, δεν ξάφνιασε και πολλούς, όταν «ανέβασε» στο Διαδίκτυο, φωτογραφίες με τον σύζυγο της Ashton Kutcher, την στιγμή που είναι και οι δυο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι κάτω από τα… παπλώματα!


Ο λόγος αυτής της δημοσίευσης; Το ζευγάρι «κλείνει» πέντε χρόνια γάμου και είπε να το γιορτάσει! Μάλιστα, η Moore δεν παρέλειψε να προσθέσει και ένα σχόλιο κάτω από την… «αγαπησιάρικη» φωτογραφία, ευχαριστώντας όσους τους έστειλαν ευχές για την επέτειο τους, και χωρίς βέβαια να παραλείψει να αναφέρει όταν ήταν μια «απολαυστική και ήρεμη ημέρα» την οποία γιόρτασαν οι δυο τους. Ευτυχώς που δεν ανέφερε δηλαδή και περισσότερες λεπτομέρειες…


Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε μόλις μια εβδομάδα μετά το όργιο φημών που ήθελαν τον 32χρονο Ashton Kutcher, να έχει απατήσει για δεύτερη φορά την 47χρονη Moore, αυτή τη φορά, με μια γυναίκα 26 χρόνια μικρότερη της.