Στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε η Καλομοίρα τα ξημερώματα, αφού τελέστηκε στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Παύλου του Long Island της Νέας Υόρκης ο γάμος με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη.

Για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της, η Καλομοίρα, επέλεξε μία ρομαντική δημιουργία των Mi-Ro, oι οποίο ανέλαβαν να της φτιάξουν ένα φόρεμα που θυμίζει παραμύθι. Το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε, ήταν σε γραμμή άλφα, στενό από τη μέση και πάνω και λίγο πιο ανοικτό προς τα κάτω. Είχε μακρυά διάφανα μανίκια, κεντημένα με δαντέλα τους ώμους και τι�� μανσέτες. Μακρύ και παραδοσιακό βέβαια ήταν στην εκκλησία, γιατί στο γλέντι μετατράπηκε σε... μίνι, αφού το μακρύ του κομμάτι, η Καλομοίρα το έβγαλε λίγο μετά το τέλος του μυστηρίου.

Τα δύο ζευγάρια παπούτσια που φόρεσε - ένα για το μυστήριο και ένα για το γλέντι - είχαν την υπογραφή του Δούκα Χατζηδούκα, ενώ το hairstyling και το make-up ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος που θέλησε να εκμεταλλευτεί όλο το μήκος των μαλλιών της σε ένα αριστοκρατικό σινιόν που θύμιζε Ισπανίδα χορεύτρια, με χωρίστρια στη μέση του κεφαλιού. Την εμφάνισή της συμπλήρωνε το πανέμορφο πέπλο, με το οποίο είχε αρχικά καλύψει το πρόσωπό της, πριν το γυρίσει προς τα πίσω.

Την Καλομοίρα παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της Ελένη είχε δακρύσει από χαρά και ευτυχία. Μοναδική απουσία στο γάμο ήταν η πολυαγαπημένη της γιαγια Ελένη, η οποία δεν κατάφερε να παραστεί, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.


Η τραγουδίστρια έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου. Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι συγγενείς της Καλομοίρας και κυρίως η μητέρα και ο πατέρας της. Στην εκκλησία δάκρυσε ο Γιώργος και όχι η Καλομοίρα (!!!). Μάλιστα, δεν σταμάτησε να λέει σε όλους ότι παντρεύεται την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Στο γλέντι, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Καλομοίρα έχει χορέψει όλους τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, ενώ κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα, μίλησε πριν λίγο στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη». Δείτε τι είπε...

Πρώτη ανάρτηση: 27/09/2010 8.45