Τους έχουμε συνηθίσει σε διαρκή και αέναη κόντρα. Τους έχουμε συνηθίσει ως ανταγωνιστικό δίδυμο. Όμως, αυτή τη φορά, ο Roger Federer και ο Rafael Nadal ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποκάλυψαν μία διαφορετική, πολύ πιο χαλαρή και ανθρώπινη πλευρά τους, την οποία είχε την ευκαιρία να απολαύσει και το τηλεοπτικό κοινό.

Oι δύο κορυφαίοι τενίστες του κόσμου διασκέδασαν με την ψυχή τους και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια κατά τη διάρκεια διαφημιστικού τρέϊλερ που γύρισαν ή προσπάθησαν τουλάχιστον να γυρίσουν μαζί. Το διαφημιστικό σποτάκι γυρίστηκε με αφορμή έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πρόκειται να δώσουν οι δύο τενίστες στην Ζυρίχη στις 21 Δεκεμβρίου.

«3, 2, 1 πάμε» έλεγε ο σκηνοθέτης. Πρέπει να το είπε και… 15 φορές. Κι εκείνοι με το που ξεκινούσαν να μιλάνε «έσκαγαν» στα γέλια. Το μότο της διαφήμισης ήταν «τι δώρο θα μου κάνεις Ράφα φέτος τα Χριστούγεννα; Θα παίξω μαζί σου Ροτζ για φιλανθρωπικούς λόγους!». Μέχρι να το πούν, πρέπει να πέρασαν τουλάχιστον 3 ώρες. Μπορεί σαν ηθοποιοί να απέτυχαν, όμως κατάφεραν με αυτά τα παρασκήνια να μας κάνουν να γελάσουμε κι εμείς…

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τους δύο σταρ να σκάνε στα γέλια, υπό τις οδηγίες των τεχνικών και του σκηνοθέτη.